5 خاصیت قدرتمند سلامتی مارچوبه که احتمالاً نمی دانید

مارچوبه

مارچوبه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند ، برای مغز شما مفید است و می تواند به لاغر شدن شما کمک کند.

مارچوبه گیاهی بهاری است که همراه با مواد غذایی است. هنگام خرید مارچوبه ، چه تازه از بازار کشاورزان یا فروشگاه مواد غذایی ، بهتر است فوراً آن را میل کنید. مارچوبه با بسیاری از سبزیجات و طعمهای بهار دیگر به خوبی جفت می شود - به نخود ، سیر یا سیب زمینی های جدید فکر کنید.

1 فنجان مارچوبه پخته شده 40 کالری ، 4 گرم پروتئین ، 4 گرم فیبر و 404 میلی گرم پتاسیم دارد. پتاسیم برای فشار خون مفید است و مارچوبه همچنین حاوی ترکیبی به نام آسپارپتین است که به بهبود جریان خون کمک می کند و به نوبه خود به کاهش فشار خون کمک می کند.

اگر به دلایل بیشتری برای لذت بردن از این سبزیجات خوشمزه نیاز دارید تا دلایل تعجب آور مارچوبه برای شما مناسب باشد.

 

1. با مواد مغذی و مزایای تغذیه بارگیری می شود

مارچوبه یک سبزیجات حاوی مواد مغذی است. این منبع بسیار خوبی از فیبر ، فولات ، ویتامین های A ، C ، E و K و همچنین کروم است ، یک ماده معدنی که باعث افزایش توانایی انسولین در انتقال گلوکز از جریان خون به سلول ها می شود. این در صورتی که قند خون خود را تماشا می کنید خبر خوبی است.

علاوه بر تمام آن ویتامین ها ، 1 فنجان مارچوبه پخته شده 40 کالری ، 4 گرم پروتئین ، 4 گرم فیبر و 404 میلی گرم پتاسیم دارد.

 

2. این می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند

این گیاه علفی - به همراه جوانه های آووکادو ، کلم و بروکسل - منبع غنی گلوتاتیون است ، یک ترکیب سم زدایی است که به تجزیه سرطان زا و سایر ترکیبات مضر مانند رادیکال های آزاد کمک می کند. به همین دلیل است که خوردن مارچوبه ممکن است به محافظت در برابر و مبارزه با اشکال خاصی از سرطان مانند سرطان های استخوان ، ، روده بزرگ ، حنجره و ریه کمک کند.

 

3. مارچوبه با آنتی اکسیدان ها بسته بندی شده است

این میوه به دلیل توانایی آن در خنثی کردن رادیکال های آزاد آسیب پذیر به سلول یکی از میوه ها و سبزیجات برتر است. این ممکن است به کند شدن روند پیری و کاهش التهاب کمک کند. غذاهای ضد پیری بیشتری را از اینجا دریافت کنید.

 

4- مارچوبه تقویت کننده مغز است

مارچوبه روی یک صفحه در سس هالوندیز خیس کرد

یکی دیگر از خاصیت ضد پیری این سبزی خوشمزه بهار این است که ممکن است به مغز ما در مبارزه با کاهش شناختی کمک کند. مارچوبه مانند سبزیجات برگ دار ، فولات را تولید می کند ، که با ویتامین B12 کار می کند - که در ماهی ، مرغ ، گوشت و لبنیات وجود دارد - برای جلوگیری از اختلال شناختی. در مطالعه ای از دانشگاه تافتز ، افراد مسن با سطح سالم فولات و B12 در تست پاسخ و انعطاف پذیری ذهنی بهتر عمل کردند. (اگر 50 ساله هستید ، حتما B12 به اندازه کافی مصرف می کنید: توانایی جذب آن با افزایش سن کاهش می یابد.) در مورد غذاهای ضد پیری با بهترین غذاهای ما بیشتر بدانید تا به جوان ماندن مغز کمک کنید.

 

5- این یک مدر طبیعی است

این ماده حاوی مقادیر زیادی اسید آمینه آسپاراگن است که به عنوان یک ادرارآور طبیعی عمل می کند و افزایش ادرار نه تنها مایعات را آزاد می کند بلکه به خلاص شدن بدن از نمک های اضافی نیز کمک می کند. این به ویژه برای افرادی که از ورم رنج می برند (تجمع مایعات در بافت های بدن) و کسانی که فشار خون بالا دارند یا سایر بیماری های مرتبط با قلب رنج می برند مفید است.

 

برای پاسخ به یک سؤال اغلب در مورد اینکه چرا خوردن مارچوبه باعث بوی ادرار شدید می شود وجود دارد:

 مارچوبه حاوی یک ترکیب منحصر به فرد است که در هنگام سوخت و ساز بدن ، بوی مشخصی در ادرار ایجاد می کند. مارچوبه جوان حاوی غلظت بیشتری از ترکیب است بنابراین بو بعد از خوردن این شاخه های بومی قوی تر می شود. با این حال ، هیچ اثر مضر ، از ترکیبات گوگرد یا بو وجود ندارد! در حالی که اعتقاد بر این است که بیشتر افراد پس از خوردن مارچوبه این ترکیبات بو را تولید می کنند ، اما تعداد کمی از افراد توانایی تشخیص بو را دارند.

رایج ترین نوع مارچوبه سبز است ، اما شما می توانید دو مورد دیگر را در سوپر مارکت ها و رستوران ها مشاهده کنید: سفید که برداشت آن ظریف تر و مشکل تر است و بنفش که از طعم آن کوچکتر و میوه تر است. مهم نیست از نوع مورد نظر خود ، مارچوبه یک سبزی مقوی و همه کاره است که می توان آن را به روش های بیشماری تهیه کرد یا در سالادهای خام آن را میل کرد.

 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها